2013. szeptember 27., péntek

Bolondok háza

~~ Harry ~~
Fölálltam a puha kanapéról és kimentem, hogy friss levegőt szívjak de egy gumicsontban (?) elestem. A srácok ma különösen furcsák voltak. Liam és Loui nagyon sugdolóztak valamin. A többiek meg nem tudom csak szimplán furák voltak. Éppen, hogy csak kiléptem a kapun és lányok százát hallottam sikítani. Gondolkodás nélkül visszafordultam és beszaladtam a recepciós nő mellé. Hagytam, hogy a pulzusom vissza álljon a normálra és aztán indultam csak vissza. Fülbe mászó zene árasztotta el az egész fülkét. Kiléptem és idegesen visszarohantam nehogy Paul észrevegyen, hogy elmentem. Mostanság nagyon ideges és folyton vitázik velünk, mert 'túl sokat késünk'. Hát, ha a 2 perc késés neki soknak számít. Női hangokat hallottam. Csámcsogást. Kétségtelenül megint eldurvult a próba. Tudtam, hogy mi folyik. De amint be léptem nem számítottam még én sem, erre.Jobbról-balra nézve Niall csak úgy, mint 10 perccel ezelőtt zabált. Zayn eléggé érdekes hangokat adott ki magából. Szerintem próbált utánozni egy nőt, de hát kisebb-nagyobb sikerrel sikerült. Louis a kanapén fetrengve ordibált és a legszélén lévő Liam meg csak okoskodott. Ott álltam. Ki lógtam a sorból. Fogtam magamat a buli kedvéért és megfogtam egy zacskó gumicukrot. Hozzá vágtam mindenkihez egyenként egy- egy darabot. Gondolhattam volna...
- Kaja Csata!!! - üvöltötte teljes torkából barátom.
Nem gondolkodtam tipikus kora reggel 12 órás pillanat volt. Mindenki üvöltözni kezdett az én hangulatom is megemelkedett kissé. És Niall lefejelt.
- Áuu! - simogattam a homlokomat hátha akkor jobban lesz. Niall túlságosan védte a kaját, mert hogy az szent! De nem volt sikere. 4 fiú az egy ellen. Így hát a kaja 3/4 - e a földön vagy a ruháinkon ragadt. Mit ne mondjak egyből oda rohantunk a fagyasztóhoz borsóért, igen Niall miatt még egy fagyasztót is vettünk. A borsóval a fejünkön ültünk, mikor előkerült egy répa, amit Lou a kezünkbe nyomott. Automatikusan megfordítottam egy üzenet állt rajta: ~ Hazza drágám, tudod, mennyire imádlak...
- Mit akarsz Louis? - kérdeztem és közben idióta arcot vágtam.
- Áh, hagyjuk. - csukta le a szemét BooBear és fejét a térdemen pihentette. Milyen romantikus lehetett már. Ha valaki így láttott volna minket garantáltan melegnek imitált volna be. Rám dőlt még egy fej. Egy szőke volt. Aztán én is eldőltem. Ha jól láttam Liam-re, oda ami perverznek számít. Aztán Zayn perfectül beállított haját is megéreztem a hátamon. Álmos lettem. Épp csak lehunytam a szemem.
Egy gyönyörű lány jelent meg az álmaimban.
Hosszú, enyhén göndör szőke haj, rózsaszín tincsekkel.
Zöld szemek, imádnivaló mozdulatok.

Gyönyörű volt.
Egyetlenegy ilyen lányt ismertem.
Pár hónapja ismertem meg Londonban.
Álmomban odamentem hozzá, és megcsókoltam, de csak majdnem.
Az álmom szertefoszlott.

Nem értettem, hogyan. Egy kiáltást hallottam. Egyre hangosabb volt. Egy kezet éreztem a vállamon. Erősen elkezdett rángatni.
- Naaa. - dünnyögtem.

***
Paul morcos maga viselete most is ugyan olyan volt mint 1 órával ezelőtt. Felszedtük a maradék kaját ami a csatánk alatt keletkezett. Büszkén sorakoztunk az ajtó mellé jelezve azt, hogy készen vagyunk.
- Rendben srácok most irány a próba! De ilyet többször meg ne lássak! - mondta dühösen de lehetett látni a szemén, hogy nem haragszik. 

2 megjegyzés: